Soap & Bath - Szappan és Fürdő

Anna Manufaktúra

Anna Manufaktúra

Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat!

Heti motiváció

2018. január 04. - Anna Manufaktúra A.K.

mo.pngNe kifogásokat keress, hanem megoldásokat!

A mindennapi életünk nagyon is valós problémája a kifogások keresése meg a negativitás.
Úgy érzed bármibe is kezdesz, nem jöhet össze, mert te ebbe születtél bele, nem tudsz kitörni!

Ha valaki így nő fel, akkor nagy valószínűséggel ő is csak ezeket a negatív gondolatokat fogja továbbörökíteni, nem pedig a család vállalkozását!

g.jpg

(Gazdagság - Szegénység: "Ez a tiéd fiam - a családunkban van már generációk óta")

Ma már itt van számunkra az a csodálatos dolog, amit internetnek hívunk. Használjuk! Én, személy szerint nem tudok betelni vele. Órákig le szoktam ragadni előtte, jönnek az újabb és újabb ötletek, hogy minek nézzek még utána. Szívom magamba az információkat. Ez külső szemmel úgy tűnhet, hogy “csak netezek”. Lényegében igen, pedig nem! Tanulok. Mert bármi, amit nézek, az elraktározódik. Vagy azért mert szuper, vagy azért mert én máshogy csináltam volna. Meg marketingezek. A rendszeres posztolás Instagramon, Facebookon, YouTube-on, a blogon, az maga a brand (vagy self) marketing.

Szóval ne mondja senki, hogy nem lehet kilépni bármilyen mókuskerékből, hiszen ott a tudás a neten. Csak nyitott szemmel kell járni. Vagy felnézni minden nap az Anna Manufaktúra blogjára!anna_manufaktura.jpg

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.
//Facebook//YouTube//Instagram//Honlap//

A bejegyzés trackback címe:

https://annamanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr1113548031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása